СамокоВест

Да, България-Самоков в партньорство с „Бъди човек“ дарява продукти за Великденската трапеза на нуждаещи се

Споделете ни в

Местната организация на ПП “Да, България!“ в Самоков се присъедини към акцията „БЪДИ ЧОВЕК – ПОДАРИ ВЕЛИКДЕН“. Да, България-Самоков предостави хранителни продукти на стойност 1000 лв. за празничната трапеза на нуждаещи се граждани. Местната структура на партията бе учредена в края на месец януари тази година, но вече дава сериозна заявка за активно участие в обществения живот на Община Самоков.

Кампанията Бъди човек-Самоков има няколкогодишна традиция в подпомагане на нуждаещи се с храни не само за големи християнски празници, а и ежемесечно. Лице на благотворителната кампания е Радослав Христов.

От името на местната организация на „Да, България“, председателят д-р Александър Андреев изразява към всички ангажирани с кампанията „Бъди човек“ не само подкрепа, но и благодарност за възможността да зарадват свои нуждаещи се съграждани с хранителни продукти за най-светлия празник – Възкресение Христово.

В навечерието на тазгодишния Великден от Бъди човек-Самоков планират да подготвят 250 пакета с продукти за нуждаещи се граждани на Общината.

Апелът на кампанията, обединила хора с щедри сърца, е предай нататък! Бъдете съпричастни един с друг, бъдете добри. Това е пътят да бъдем СИЛНИ БЪЛГАРИ С ДУХОВНОСТ.