СамокоВест

БороРок и SUZUKI GSK – R събират фенове и участници в Боровец

Споделете ни в


Рокът – музиката на свободата и тази година събира почитатели в Боровец. Сцената пред писта „Червено знаме“ в курорта ще посрещне на 31 август (събота) едни от най-големите звезди на българската рок музика, а доброто настроение в края на лятото е гарантирано. Този път фестивалът „БороРок 2019“ и втората среща на SUZUKI GSK – R ще се проведат заедно.

Програмата на хард събитието 2в1 включва сбор на паркинга през зала „Арена Самоков“ в 10 часа. До 13 часа  шоуто продължава с ди джей парти, дрифт и стънт. След което, участниците организирано ще се отправят към един от най-добрите ни планински курорти – Боровец. Следва фотосесия на мотористите пред хотел Рила. ОТ 14:30  до 20 часа програмата включва ди джей и танцово шоу, атрактивна мото мивка, танци, игри с участниците и публиката. В 20 часа на сцената излизат NANA and THE GANG.

След 21часа Боровец става Б.Т.Р.

Рокът е култура – движение, олицетворение на същността…. Елвис Пресли и Бийтълс са сред основоположниците на легендарното течение в музиката. Те я промениха. Рок парчетата са вечни. А Б.Т.Р. е българската банда, чиито изпълнения са гледани от 2 милиарда души по света при участието ѝ на фестивала в Пекин, който се предава директно по телевизията.