СамокоВест

Боровец открива летния сезон с ден на приключенията. Лифт билетите на половин цена

Споделете ни в

Тази събота, 4-ти юли, Боровец кани всички любители на планината и активния начин на живот да отпразнуват заедно така очаквания летен сезон.

Специално за празника двупосочните билети за лифтовете за възрастни и за деца ще бъдат на половин цена. 

Входът за любимия на малки и големи въжен град “Бороландия” ще бъде безплатен от 12:00 – 14:00 ч с предварително записване в информационния център на курорта. Всички малчугани също ще могат да се включат и в забавните игри на открито в 10 и в 16ч.

Borovets Mountain Bike Park очаква любителите на планинското колоездене с два открити урока с професионалните карачи от Pro Team Samokov. Сутринта стартира карането по семейното трасе на парка, подходящо за всички нива и възрасти, а следобед предстои и по-екстремно спускане за по-опитните по downhill трасетата на парка, съпроводено с ценните съвети на младите състезатели. Собствена екипировка и предварително записване в Adventure Center Borosport са необходими.

Ще има йога класове на открито, състезания по стрелба с лък и още много приключения сред вековната борова гора и лековития въздух в планината.

За начало на летния сезон, Боровец и хотелите в курорта са приготвили за гостите и страхотни изненади. През деня всеки посетител ще може да участва в томбола с множество привлекателни награди, включително сезонни лифт карти.

Боровец очаква всички гости в режим на засилени стандарти за почистване и хигиена, както и практики за спазване на социална дистанция.