СамокоВест

Благодарствено писмо към ГЕРБ Жени – Самоков от една щастлива майка

Споделете ни в

ГЕРБ жени – Самоков проведе своята десета юбилейна кулинарна изложба. Събраните средства отново са насочени  към семейства с репродуктивни проблеми. Юбилейното издание на инициативата отчете рекорден интерес и щедри дарения. Присъстваха близо 250 души. Представени бяха 110 кулинарни изкушения. Събраната сума възлиза на 5960.00 лв. Но най-голямата награда за организаторите е благодарственото писмо на едно щастливо семейство, което вече втора година всеки миг и час се радва на своята рожба. Публикуваме пълния текст на писмото:

Да си Благодарен означава да признаеш, че всичко което достига до теб е прекрасно. Че то е достатъчно за житейския ти Успех!

Благодаря, защото Вие ми показахте за сетен път, че всяка трудност е ценен урок за мен.

Благодарността е дреха на любовта! Тя е най – красивият извор, от чийто води можеш да заситиш жаждата  си за живот. Живот пълен с мир, радост и дълбочина!

Чудото ЖИВОТ!

Изпитвам смирена Благодарност и благоговение пред чудото Живот! И при все, че понякога забравяме, че сме Божии създания, нашите уроци могат да бъдат изпълнени с радост вместо с толкова много болка и когато нагласата ни идва от Любов, Признание и Благодарност в сърцето ни, учителите, ангелите и Водачите ни помагат още повече!

Не бях сама в трудния шестгодишен път, Вие Ангели бяхте до мен и ме научихте, че Благодарността и Щастието могат да бъдат начин на живот!

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ ДАЛИ МИ ТОВА ЩАСТИЕ!!!