СамокоВест

Арт компания „Нови звезди“ набира кандидати за участие в Световния шампионат по изпълнителските изкуства – Холивуд

Споделете ни в


Арт компания „Нови звезди“ набира кандидати за участие в тазгодишното  23-то издание на Световния шампионат по изпълнителските изкуства – Холивуд WCOPA 2019.

Арт компанията „Нови звезди“ е първата организация в България, която беше проучена, одобрена и получи ексклузивен лиценз да избира и подготвя българските делегации за престижния Световен шампионат. Вече трета поредна година Арт компанията избира най-атрактивните участници, които ще представят България от 12 до 21 юли 2019 г. в Холивуд, Лос Анджелис, САЩ.

Направленията са много – вокал, хореография, модели, актьори, инструменталисти, циркови изкуства и др., а възрастови граници няма – важен е талантът и желанието за успех!

През 2017 година българските участници постигнаха големи успехи: Елия Тодорова на 15 години от Пловдив спечели сребърен и бронзов медал в направление вокал, а след завръщането си победи в X FACTOR като част от квартета 4Magic; Алекс Йорданов на 7 г от Несебър стана победител в няколко номинации в направление модел. През 2018 година българските момичета също пожънаха успехи: Николета Филипова на 8 години от Пловдив спечели 2 сребърни и 2 бронзови медала в направления хореография, художествена гимнастика и модели, а Десислава Бешкова на 17 години от Ловеч спечели сребърен и бронзов медал в направление вокал. 

Членове на журито са актьори, певци, продуценти, режисьори и други специалисти от областта на изкуствата и шоубизнеса. В програмата са включени тренировъчен лагер, семинари, мастеркласове, уъркшопове.

Участниците в Световния шампионат по изпълнителските изкуства ще могат да  се състезават за стипендии за обучение в най-престижните институции като New York Film Academy, Консерваторията в Ню Йорк и много други.  Също така ще станат част от Международната асоциация „WorldStars”. Ще имат шанс да се учат лично от най-добрите, както и да получат лична среща с професионалист от областта, в която участват. И преди всичко, ще могат да сбъднат мечтата си и да се завърнат със златен медал от Холивуд.

Освен да изявят таланта си, участниците ще имат възможност да разгледат Холивуд и Лос Анджелис, да се разходят по Алеята на славата и Родео Драйв, да се снимат с известния надпис HOLLYWOOD, да посетят Dolby Theater, където се провеждат церемонии като раздаването на Оскарите, да разгледат най-известните филмови студиа (Universal, Warner Bros. и др.), най-модерните плажове (Санта Моника, Малибу), един от най-големите аквариуми, двойно по-големия и по-луксозен от Титаник кораб – Queen Mary, музея Гети  и много други – Холивуд предлага за всекиго по нещо.

Арт компания „Нови звезди“ дава шанса на талантливи българи да поемат по пътя към Холивуд, да бъдат забелязани и оценени в сърцето на шоубизнеса!

За да кандидатствате, изпратете на имейл novi_zvezdi@abv.bg :

– Три имена, възраст и рождена дата, град; контакти с участниците – телефон, имейл;

– Кратко представяне на кандидата – с  какво се занимава, къде (школа, ръководител), от колко време; какъв опит има досега – участия, фестивали, награди и др.;

– Материали – видео клипове, записи, снимки и др.