СамокоВест

Авария отново остави Самоков на сухо

Споделете ни в

Снимка: Интернет

По традиция авариите в община Самоков преимуществено се „случват“ в почивни дни. И тази неделя градът остана на сухо. Излишно е да уточняваме, че в почивните дни семействата обикновено са у дома. Време, в което се налага да се свърши повече домакинска работа, да се приготви празнична закуска, обяд и вечеря, особено за децата. Напразни надежди! Новото е, че този път и стартът на предизборната кампания не ни спаси от безводие.

От ВиК София област лаконично уведомяват:

„Авария на довеждащ водопровод АЦ Ф300

Район Самоков, гр. Самоков

Описание: Екип на терен локализира аварията. Създадена организация за отстраняването ѝ приоритетно утре (01.10.2023г.) Увеличено е количеството вода, подавано от Рилски водопровод, за да бъде намалена вероятността за нарушение във водоснабдяването. Апелираме гражданите към отговорно използване на питейната вода.

Предполагаемо време за отстраняване: 01.10.2023 до 19:00“

И така, самоковци, и преди избори, и по време на избори, и след избори пестете водата! Това, че я плащате скъпо и прескъпо, независимо, че идва до чешмите ви по гравитачен път, не ви дава право да се къпете, перете, готвите, миете и т.н. всеки ден, че и в празник.

Претенции, моля ви се!