СамокоВест

Ски сезонът в Боровец продължава – спускай и разпускай

 Breaking News

Ски сезонът в Боровец продължава – спускай и разпускай

Ски сезонът в Боровец продължава – спускай и разпускай
април 15
18:40 2015

borovets skiСпускай и разпускай в Боровец и след 15 април, призовават от Бороспорт. Ски сезонът в курорта продължава. Новият сняг и подходящите условия в трите ски центъра са условие ски зоната, както и всички лифтови съоръжения, да продължат да работят до 19 aприл включително. Маркетинг директорът на Бороспорт – Люба Кленова, поясни също, че след тази дата ски зоната ще бъде отворена в събота и неделя и по време на официалните празници докато има подходящи условия за упражняването на снежните спортове.
И след 15 април курортът предлага много сняг и отлични условия при изгодни цени!
За любителите на фрийстайл-а ще бъдaт отворени и трите терейн парка в Боровец – Промо Паркът срещу хотел Рила, Сноу Парк Бороспорт в ръкава на писта “Ястребец 3” и Фемили Паркът, който се намира в горната част на писта „Попангелов“. Два влека ще обслужват ползващите трасето на Сноу Парк Бороспорт.
Скиори и сноубордисти ще могат да удължат удоволствието от практикуването на спорта като се възползват от по-ниските цени на лифт картите, които са в сила от 15 март, както и от по-изгодните цени за ски и сноуборд пакети, ски училище и ски и сноуборд обучение.

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Latest Comments

Не е нужно да си от Англия или някоя друга цивилизована държава, за да прецениш...

Следва да се има в предвид и факта, че самоковската община има на ВЛОГ В...

ДЪРЖАВАТА НИ ПРЕД ОЧИТЕ НИ СЕ РАЗКАПА НАПЪЛНО!!!...