СамокоВест

НОВО! Работилница „Свободолей“ предлага КУРС ПО РАЗГОВОРЕН НЕМСКИ ЕЗИК – „Ja!!! на живия немски език“

Споделете ни в

Снимка: Интернет

Само след два дни Работилница „Свободолей“ в Самоков слага начало на курс по разговорен немски език. Подходът е иновативен. Дава възможност най-бързо, по най-лекия път, с най-добри резултати да се усвои един от най-разпространените езици в Европа и в света. Мотото на курса е – „Ja!!! на живия немски език“

Работилница „Свободолей“ кани интензивно изучаващите немски език в гимназиален курс да активират и обогатят езиковите си знания в жива и привлекателна за учениците форма, посредством забавни интерактивни игри и свободни дискусии по вълнуващи теми.

„Немският език е мъдър език. Истински обогатяващо е да усетим дълбочината му и усвоим прецизността и изразната му сила. Но преди да се случи това, трябва да си дадем шанс да го заобичаме – в приятелска среда и чрез приятно изживяване, в което смехът и доброто настроение са най-важните съставки“, каза за медията ни преподавателят Гергана Андонова.

Тя е високо квалифициран специалист с 26-годишен житейски и професионален опит в Австрия. Завършила Виенския университет (магистър по психология). Допълнителна квалификация като DAF-Trainer (преподавател по немски език за възрастни)

Началото е на 28.09.2023 г. (четвъртък)

Заниманията ще се провеждат всеки понеделник и четвъртък от 16,30 до 18 часа на адрес: гр. Самоков, ул. „Македония“ 50. Цена 10 лв.

Информация и записване:

тел. 0883 990039

Уебсайт – https://andonova-coaching.com