СамокоВест

На 8 март Автомобилен спортен клуб „Кочинка Тийм Рейсинг“ организира дамско рали в подкрепа на Асен Тотев

Споделете ни в

Дамско рали с благотворителен характер ще се проведе в Самоков на 8 март (неделя). Приходите от него ще бъдат в подкрепа на 41-годишния самоковец Асен Тотев. Асен се нуждае от спешна бъбречна трансплантация. За целта е необходима сумата от 100 000 лева, която е непосилна за семейството. Преди девет години в болница „Лозенец“ на младия мъж е извършена животоспасяваща операция на бъбрек, като донор е неговата майка. Но в края на миналата година, при рутинни изследвания, в Александровска болница установяват, че присаденият бъбрек не функционира. От тогава, чрез различни благотворителни изяви, тече кампания по набиране на необходимите средства.

Организатор на дамското рали е Автомобилен спортен клуб „Кочинка Тийм Рейсинг“ с партньори и със съдействието на Община Самоков.

Ралито ще се проведе в град Самоков, на паркинга на Магазин „Т – Маркет“.  Стартът е насрочен за 10 часа  в две категории – под 1.6 и над 1.6 м3. Таксата за участие е 10 лв. Класирането ще се извърши, като се приспаднат евентуалните наказателни точки за фалстарт, докосване на конус, неуспешен стоп, пропускане на елемент и др.

Организаторите са предвидили награди и различни други изненади.  На събитието се очакват и тунинговани автомобили, които да радват присъстващите и децата. Благодарение на Павел Искровски, част от изявата ще бъде и благотворително дрифт такси.

Дарителска сметка:

BG46UBBS80021059937830

BIC CODE – UBBS BGSF

Титуляр : Асен Антонов Тотев