СамокоВест

Коалиция ГЕРБ-СДС сложи начало на предизборната си кампания в Самоков

Споделете ни в

Коалиция ГЕРБ – СДС сложи начало на предизборната си кампания в Самоков. Срещата с избирателите се проведе в салона на читалище – паметник „Отец Паисий – 1859“. На нея бяха представени кандидатите за народни представители от 26 МИР София – област. Както вече публикувахме, в листата на коалицията присъстват и трима самоковци. Това са досегашният депутат Валентин Милушев, бившият народен представител Цветан Сичанов и бизнесменът Александър Боев.

На първа и втора позиция в листата са двама бивши министри – на вътрешните работи Младен Маринов и на туризма Николина Ангелкова.

На срещата, заемащият 5-та позиция в листата Валентин Милушев посочи, че Самоков е най-прекрасното място за живеене и това се дължи на отпуснатите средства за развитието на общината от правителството на Бойко Борисов. „Преди четири години с Николина Ангелкова поехме ангажимент за реконструкция на пътя Дупница- Самоков и това се случи. В с. Продановци се изгражда водопровод, а всички вие сте свидетели на санираните  блокове  в Самоков  и това е малка част от направеното от ГЕРБ“, допълни Милушев.

Кандидатите за народни представители Цветан Сичанов и Александър Боев призоваха своите съграждани да подкрепят листата на коалицията ГЕРБ -СДС.  Те бяха категорични, че ГЕРБ е партията, която работи за развитието на общините.