СамокоВест

На 29 май започва изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024

Споделете ни в

От 29 до 31 май международният форум ще събере стотици участници и брандове от България и чужбина в Интер Експо Център. Участието на фирми от България, Румъния, Турция, Словения, Словакия, Унгария, Италия, Франция, Испания, Китай и Република Корея на последното издание, затвърди ключовото значение на изложението за България, Балканите и Източна Европа. В рамките на три дни водещият формат с близо 60-годишна история отново събира стотици представители на бизнеса и хиляди специалисти.

Изложението ще предложи над 180 изложители, 800 бранда, участници от три континента: всичко това, както и поредица от съпътстващи събития, сред които „Форум за женско здраве“, презентационен форум за различни направления в медицината, дискусия за диабетните състояния и др.

„Тук специалистите откриват най-новите технологии, продукти и научни разработки. За бизнеса в сферата на медицината, денталната медицина, дерматологията и естетиката БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА създава възможност за развитие в международен план. А експертите надграждат знанията и уменията си“, посочват организаторите от Интер Експо Център.

Над 90 лектори ще се включат в десетките съпътстващи събития, допълват от Центъра. Сред тях са:

– Форум за женско здраве” – на 31 май „Момичетата от града“, в партньорство с Интер Експо Център, поставят акцент върху профилактиката, диагностиката и лечението на различни заболявания.

 – Презентационен форум на Медицинския колеж „Й. Филаретова” – София. Сред акцентите на десетките лектори ще бъдат авиомедицината и Златният час в спешната медицина, ортодонтските модели, денталната практика, дихателните заболявания, наночастиците, ракът на гърдата.

  – Сдружение диабет и предиабет ще фокусира публиката върху добрия гликиран хемоглобин и психологическа работа с хора с диабет и метаболитни заболявания

  – Националната пациентска организация ще се включи с щанд и поредица от демонстрации

Здравният туризъм е новият сегмент, който развиваме активно през тази година, посочват от Интер Експо Център. В първото издание фокусът ще бъде върху направления Медицински/Лечебен туризъм и Дентален туризъм.