СамокоВест

Габриела Даганова – победител в „Пееш или лъжеш“. Ще пее с Наско от Б.Т.Р.

Споделете ни в

Вчера Наско от Б.Т.Р. избра да излезе на сцената в Новогодишната нощ със самоковката Габриела Даганова.

В ключовия момент в музикалното шоу „Пееш или лъжеш“ вокалът на популярната рок група се поколеба между Габриела и Христина Юречко – вокален педагог и частен учител, оставяйки две талантливи изпълнителки на полуфинал преди големия избор. В крайна сметка победи нашето момиче. Сред кандидатите, които се опитаха да заблудят Наско, бяха стилист с предстоящ сингъл и оперна певица, мечтаеща да се завърне на сцената.

Певческата си кариера Габриела започва още на 7 години, с народно пеене в школата на Севдалина и Валентин Спасови. Продължава във вокална група „Медени звънчета“ с диригент Даниела Георгиева, като изпълнява обработен фолклор. „По-късно се ориентирах към поп и джаз пеене и в момента съм ученичка на доц. Алис Боварян. Студентка съм в СУ “Св. Климент Охридски” и същевременно съм учителка в детска градина”, разказа още за себе си талантливата ни съгражданка във втория кръг на шоуто. И за да потвърди библейската притча, че който има един талант му се додава и друг, харизматичната Габриела Даганова окончателно спечели съдниците с авторско стихотворение.

На каква песен ще заложат Наско и Габриела? Кои ще бъдат най-оригиналните дуети? – ще се разбере на Новогодишния концерт.