СамокоВест

Абитуриенти потрошиха хотел в Боровец

Споделете ни в

Абитуриенти вилняха в хотел в Боровец и предизвикаха възмущението на гостите, потърсили през почивните дни тишината и спокойствието на курорта. Зрелостниците съсипаха не само стаите, в които бяха отседнали, но и почивката на останалите туристи. След приключването на забавата в ресторанта младежите пренесли купона в стаите си. От полунощ до сутринта на другия ден в хотела гърмяла музика, чували се диви крясъци, трошели се мебели и чаши. Върхът на безумието бил към 10 часа, когато пияната компания изпразнила цял пожарогасител в коридора и всичко потънало в пяна. Възмутени от безчинствата на зрелостниците гостите на хотела се оплакали на управата и настояли за спешни мерки. Междувременно обаче виновниците се били изнесли по най-бързия начин. Някои от туристите, чиято почивка бе съсипана, се зарекоха да търсят компенсации за причинените им неудобства.

2 thoughts on “Абитуриенти потрошиха хотел в Боровец

  1. Това си е нормално нещо. Много хотели вече не пускат абиториенти. Като са толкова прости така ще е.Много ясно че като не са прибвали пожарогасителите тия идьоти ще ги изпразнят пиянската. Бяха потрошили и асансьора защото е за 3 човека а тия скотови се наблъскали 10 вътре и пропаднал и изкъртили вратата.
    П.п. Нормален човек ако пие 5 години става алкохолик а студент ако пие 5 години става висшист.

  2. Е и според мен е…“ Върхът на безумието бил към 10 часа, когато пияната компания изпразнила цял пожарогасител в коридора и всичко потънало в пяна…..“ добре , че след това не се е случило нещо и не им е потрявал, че тогава щеше да стане страшно.Нямат си друга работа и с какво се занимават, но деца и то пияни, не мислят трезво, ако изобщо мислят правилно, че ато гледам младеща сега каква е напрао се плаша къде ще учат и моите деца.Благодаря за статията , често посещавам блога ви и винаги има интересни новини.

Comments are closed.