СамокоВест

Община Самоков обяви обществена поръчка за ремонт на училище „Станислав Доспевски“ на стойност до 201 970 лв.

Споделете ни в
ОУ "Станислав Доспевски"
ОУ „Станислав Доспевски“

Общината обяви обществена поръчка за текущ ремонт на НУ„ Станислав Доспевски”. Ремонтът ще се осъществи по одобрен проект в рамките на Проект „Красива България“. Прогнозната стойност на поръчката е до 201 970, без ДДС.
Документи за участие се приемат до 01.06.2015 г. и ще бъдат отворени на 02.06. в 11 часа в залата на трети етаж в Общината. Съгласно условията на проекта, от одобрената фирма-изпълнител ще бъдат наети на работа 14 безработни. Същите са включени в 45-дневен курс на обучение по строителни специалности, който ще приключи до 3 юни. Обучението се организира от Център за професионална квалификация „Чудотворец“ и се финансира със средства по проекта.
Община Самоков обяви и поръчка за доставка на два нови автомобила, необходими за нуждите на Общинско лесничейство. Прогнозна стойност е 30 000 лева, без ДДС. Покупката се финансира със средства на общината. Документи се подават до втори юни, а отварянето на офертите е на трети юни.

One thought on “Община Самоков обяви обществена поръчка за ремонт на училище „Станислав Доспевски“ на стойност до 201 970 лв.

  1. „И ако говорим по-нататък стигна се, другари, до нравствена криза в нашето общество. Има и корупция. Има и неверие. Има и цинизъм, ако искате. Цинизъм, просто цинизъм – аз да съм добре, аз да си оправя моите работи там, не ме интересува това общество.“/из реч на П.Младенов/
    Няма по голямо удовлетворение когато спечелиш честно при ясни правила и за двете страни. Тогава думите „обществена поръчка“ и „честно“ ще се изпълнят със съдържание. Искрено вярвам че „чудесата“ ще станат морал и ежедневие.

Comments are closed.