СамокоВест

Община Самоков обяви обществена поръчка за ремонт на училище „Станислав Доспевски“ на стойност до 201 970 лв.

 Breaking News

Община Самоков обяви обществена поръчка за ремонт на училище „Станислав Доспевски“ на стойност до 201 970 лв.

Община Самоков обяви обществена поръчка за ремонт на училище „Станислав Доспевски“ на стойност до 201 970 лв.
май 27
17:07 2015
ОУ "Станислав Доспевски"

ОУ „Станислав Доспевски“

Общината обяви обществена поръчка за текущ ремонт на НУ„ Станислав Доспевски”. Ремонтът ще се осъществи по одобрен проект в рамките на Проект „Красива България“. Прогнозната стойност на поръчката е до 201 970, без ДДС.
Документи за участие се приемат до 01.06.2015 г. и ще бъдат отворени на 02.06. в 11 часа в залата на трети етаж в Общината. Съгласно условията на проекта, от одобрената фирма-изпълнител ще бъдат наети на работа 14 безработни. Същите са включени в 45-дневен курс на обучение по строителни специалности, който ще приключи до 3 юни. Обучението се организира от Център за професионална квалификация „Чудотворец“ и се финансира със средства по проекта.
Община Самоков обяви и поръчка за доставка на два нови автомобила, необходими за нуждите на Общинско лесничейство. Прогнозна стойност е 30 000 лева, без ДДС. Покупката се финансира със средства на общината. Документи се подават до втори юни, а отварянето на офертите е на трети юни.

Related Articles

1 Comment

  1. Славчо Тасев
    Славчо Тасев май 28, 20:10

    „И ако говорим по-нататък стигна се, другари, до нравствена криза в нашето общество. Има и корупция. Има и неверие. Има и цинизъм, ако искате. Цинизъм, просто цинизъм – аз да съм добре, аз да си оправя моите работи там, не ме интересува това общество.“/из реч на П.Младенов/
    Няма по голямо удовлетворение когато спечелиш честно при ясни правила и за двете страни. Тогава думите „обществена поръчка“ и „честно“ ще се изпълнят със съдържание. Искрено вярвам че „чудесата“ ще станат морал и ежедневие.

    Reply to this comment

Write a Comment

Latest Comments

Мъртвият е безпомощен, той е пасивен, с мъртвия можеш да правиш всичко. И това е...

Има и друга мода-режат здрави органи-жлъчки, уж хернии и т.н. А един тарикат праща при...

Не е нужно да си от Англия или някоя друга цивилизована държава, за да прецениш...