СамокоВест

Щурите sms-и

Споделете ни в

narodno sabranie

От няколко дни журналисти от различни медии получават sms-и от името на парламентарния БСП шеф Михаил Миков. Ето някои от тях.

„Административно съобщение: Днес тоалетните на НС няма да работят. Моля, използвайте химическите до Александър Невски. Благодаря за вниманието.”
„Колеги, менюто в стола на парламента днес е – домати, домати, домати. За да ги получите, излезте пред парадния вход за 5 минути.”
„Колеги, достигнахме 100% от наличния ни кредит на доверие. За да продължим напред, подаваме оставка или подаваме оставка.”
„Колеги, палавите снимки на Мая, за които писа pernik1.com, ще се показват само срещу декларация за подкрепа при следващия вот на доверие.”
„Внимание! Има пробив в мобилната сигурност на НС! За да защитите телефона си от атаки, вдигнете го високо над главата си за 30 секунди с екрана надолу.”
„Колеги, епикризата на Волен е готова. Имаме проблем.”
„Колеги, Бойко каза, че полива картофите, разхвърля блокадата пред дома си и идва. Сега ли гласуваме оставката или в понеделник на извънредно заседание?”
„Колеги, според НЦИОМ времето ни в този парламент изтича. Заплащаме с ½ от нашия политически рейтинг за всеки изминал ден или подаваме оставка сега.”
„Колеги, не мога повече, ние с Мая си тръгваме! Разпускам заседанието :)”
„Господа и дами от медиите, пожелаваме оставка на депутатите, а на вас лека работа. Очаквайте още от нас.”