СамокоВест

Хронология на лъжата или Станишев в дати

Споделете ни в

Sergei-Stanishev1. На 30 май председателят на БСП Сергей Станишев потвърди: „От момента, в който поех водачеството на листата, заявих пред цялото общество, че нямам намерение да ставам евродепутат. Потвърждавам тази своя позиция, след като отговорих на този въпрос над сто пъти. Всичко останало е само злонамерена спекулация. Отказът от позицията на евродепутат става или чрез писмено заявление до ЦИК, или чрез такова до ЕП и имам ясното намерение да го направя.”
2. На 6 юни обяви, че партията му е готова за избори, но иска задължително гласуване. Никой в БСП не знаеше за това.
3. На 12 юни поиска избори до края на юли, като заяви, че кабинетът трябва да подаде оставка незабавно след вота на недоверие. Направи го зад гърба на партията.
4. На 17 юни обеща на КСНС при президента да свика на 24 юни консултации с политическите сили за датата на изборите.
5. На 24 юни Сергей Станишев обяви, че става депутат в Европейския парламент. Соцлидерът е внесъл молба в деловодството на парламента за освобождаването му като депутат от Коалиция за България в 17.34 ч. на 23 юни. Това е последният възможен момент, когато можеше да заяви оттеглянето си като народен представител в България.

One thought on “Хронология на лъжата или Станишев в дати

  1. Барозу пита Станишев:
    – Как смятате да изразхпдвате средствата по фондовете които Ви предоставяме:
    – Ние имаме една песен.Комунистите родината изграждат, комсомолците след тях вървят, пионери пионери .. Значи по голямата част ще дадем на комунистите, по малката на комсомолците и каквото остане на пионерите.
    – Ама нали вече няма такива неща ?
    – Нещата ги няма , но хората остават.
    /вица е намерен в мрежата и предложен по усмотрение/

Comments are closed.