СамокоВест

Силвия Стойчева е новият–стар председател на Общински съвет Самоков

Споделете ни в

174-12-01-SILVIA-STOICHEVAДнес избраният общински кмет Владимир Георгиев, селските кметове и общинските съветници положиха клетва да служат в името и за благото на самоковци. Първото заседание на новите ни избраници се проведе в салона на Читалище-Паметник „Отец Паисий”. Заседанието откри областният управител на Софийска област Росица Иванова. Сред гостите присъстваха народните представители Радослав Стойчев и Красимира Ковачка.
Росица Иванова се обърна към новата местна власт с думите: “На 25-ти октомври вие получихте най-висок кредит на доверие от вашите избиратели. Приемете го като отговорност. Трябва да работите всеотдайно за качествено преобразяване на самоковска община, да преобразите Самоков, за да стане един европейски и съвременен град. Пожелавам ви здраве и неизчерпаема енергия, за да работите неуморно за благоденствието на всички жители на общината”.
След това щафетата по ръководенето на заседанието се пое от доайена сред общинарите Ангел Немов. След полагането на клетвата започна процедура по избор на председател на Общинския съвет. За провеждане на избора съветниците излъчиха 5-членна комисия.
Очаквано, председателството отново се поема от Силвия Стойчева, избрана за общински съветник от листата на БСП.

One thought on “Силвия Стойчева е новият–стар председател на Общински съвет Самоков

  1. Силвето още си го бива! И така и иначе!

Comments are closed.