СамокоВест

Светлана Атанасова: Самоков заслужава повече

Споделете ни в

Atanasova-izbori-2015Като общински съветник Светлана Атанасова ще работи Самоков да излезе от посредствеността. Тя е водач на листата на Реформаторския блок – №17 в изборната бюлетина.
„Ще работя за това, Общината да се управлява с повече професионализъм, да се внасят повече проекти по европейските програми, да има прозрачност в изразходваните средства от общинския бюджет. Самоков заслужава повече” е посланието на Атанасова към самоковските граждани.
Светлана Атанасова е завършила НЕГ “Б. Брехт”, Софийски университет “Климент Охридски” – специалност „Туризъм, а по-късно Стопанска академия “Д.А.Ценов” – Свищов. През 1992 год. специализира пазарно стопанство в Германия, като стипендиант на фондация “Карл Дуйсберг” – Кьолн. Владее немски, английски и руски език. Работила е на различни позиции в туристическия бранш. В момента е ръководител на холдингова структура от няколко фирми, в т.ч. х-л “Самоков” – к.к. Боровец. От 2005 г. ръководи проекти, финансирани от Европейския съюз в областта на туризма, селското стопанство и професионалното обучение.Председател на Българска асоциация на туристическите агенции /БАТА/, Председател на СНЦ “Съвет по туризъм Самоков – Боровец” и “Клуб по спортна аеробна гимнастика Самоков”. Общински съветник в Община Самоков мандати 2007 – 2011 год. и 2011 – 2015 год.