СамокоВест

Самоковски цигани футболисти пребиха рефер

Споделете ни в

Самоковски цигани от отбор „Спартак” набиха съдия. Жертва на ромския гняв е станал Марио Спасов от Сливница. Инцидентът се е случил по време на мача от първенството на „А“ Софийска областна група, в който един срещу друг се изправиха „Спартак” Самоков и „Звездец” Горна Малина. При резултат 2:6 за гостите от Горна Малина, целият самоковски отбор се нахвърлили върху рефера и той е взел решение да прекрати срещата.

По случая в четвъртък ще заседава Дисциплинарната комисия на Областния съвет към БФС, който ще наложи сериозни санкции на провинилите се. По всяка вероятност футболистите от „Спартак” ще бъдат наказани с лишаване от състезателни права за една година.

3 thoughts on “Самоковски цигани футболисти пребиха рефер

  1. В Самоков това се случва на всеки 2-3 години…
    Миналия път се случи на мач с Керамик Елин Пелин… Тогава потърпевш беше играч на Елин Пелин, за щастие не можа да се стигне до сериозен инцидент, въпреки че имаше полицаи те нито респектираха, нито се намесиха сериозно.
    Отбора беще наказан да не играе една година, побоиниците (двама от тях)бяха наказани съответно за една и две години… Явно са се върнали…
    Подобни инциденти има на всяко тяхно домакинство, зависи до колко ескалират..
    Не мога да разбера защо се позволява на такива отбори да участват…всъщност мога общински пари – гласуподаватели!

  2. Така ще е докато техните гласове са решаващи за всеки избор-те ще решат и дали да строим АЕЦ Белене.Жалко е че това е държавна политика в последните 20години,пълна абдикация и наливане на пари за „интеграция“.Така не става.Тепърва ще имаме още много проблеми с това племе.

  3. Много поучителен филм: http://www.youtube.com/watch?v=BOkYw7vVjEQ&feature=my_liked_videos&list=LLTQ5fYrZody3EuxG1c2YnRQ
    Ако не се вземат спешни мерки Третата национална катастрофа ще е последна за България. Ние си отиваме ще последва край на Българската история. Имало цивилизация – няма я.

Comments are closed.