СамокоВест

Рецидивист отново отмъкна цяло ремарке желязо

Споделете ни в

В началото на седмицата в полицията е получен сигнал от гражданин, че обират съседна къща. Незабавно към адреса бил насочен полицейски екип. На няколко метра от къщата служителите на реда засекли 21- годишния К.Ч. да дърпа ремарке, натоварено с метална печка, две пружини за легло и метални профили, които току що бил отмъкнал от чуждия имот. Мъжът, който е стар познайник на полицията, осъждан за кражби, бил задържан в полицейския арест за 24 часа. По случая е образувана преписка.

Докато продължават нарушенията на закона за третиране на отпадъци и незаконната дейност по изкупуване на метали, кражбите в региона няма да спрат. Пунктовете, които извършват нерегламентираната дейност също са известни на полицията, но спокойно си работят до ден днешен.

3 thoughts on “Рецидивист отново отмъкна цяло ремарке желязо

  1. Това е добър ден за гражданското общество. Гражданин видял престъпление и се обадил .. аз самия не знам дали ще имам подобна смелост.. Добър пример , не знам как да го поздравя . Може би е редно част от глобата на крадеца да отиде за награда на този който се е обадил. Ще стане нещо като американския вариант на „ловци на глави“. Залавящ престъпник и получаваш награда – интересно нали. Може и полициаите да отпаднат. Града е пълен с боклуци .. Кмета е виновен .. все тая песен. А дали не може да стане „сливи за смет“. Бдителния кражданин снима този който изхвърля боклука , следва глоба на нарушителя и награда за гражданина. Така много безработни ще си изкарват хляба , честно „сливи за смет“. Давай кмете, от мене идеите , важно е котката да лови мишки нали ..синя , червена ..

  2. Аз съм синя безработна мишка ..

  3. Много те увяжавам Славчо. Тая идея ти е супер направо ем градо ке се поизчисти ем сиромашията да изкара некой лев. Лично съм виждал разни шопове да изхвърлят боклуци в нерегламентирани сметища например това на пътя за радиозаводо. Един път се опитах да направя забележка на един е като се озъби. – Е къде да ги фърлям, са да не одим на сметисчето.

Comments are closed.