СамокоВест

Реформаторите закриха предизборната си кампания – нито веднъж не обещахме нещо, което не можем да изпълним

Споделете ни в

„Изборите са след два дни, в неделя ще решим накъде ще вървим в следващите 4 години – към икономически растеж, правосъдна реформа, борба с корупцията и ниски данъци или обратно към луканова катастрофа, виденова зима и орешарски грабеж.

За цялата кампания не си позволихме нито веднъж да обещаем нещо, което не можем да изпълним. Повишаването на доходите, грижата за здравето и безопасността на хората, бързият икономически растеж – това са нашите приоритети.

За да постигнем всичко това, трябва да управлява дясно правителство. Затова, на 26 март гласувайте с номер 21 в интегралната бюлетина!  Общите усилия винаги са равни на сигурен успех!“ – така Филип Кирев, водач на листата на коалиция „Реформаторски блок – Глас народен“ за 26 МИР, се обърна към събралите се на площада в Пирдоп привърженици на Синята идея.

Реформаторите закриха кампанията на избори‘2017 с концерт с участието на танцова формация от Стара Загора. На събитието присъстваха кандидатите за народни представители Велислава Костова, Цветанка Йотина, Младен Медаров, Весела Николова и Борислав Виларов.

„Ние в Средногорието усещаме върху гърба си щетите от управлението на БСП – повечето кметове тук са червени. ‎Бъдете сигурни, ще го усетим още по-силно, ако на 26-ти март позволим да се върнат на власт ‎и в държавата!“, каза Младен Медаров.

„Те пак се канят да крадат, но вече имат и по-опасни намерения –  да ‎оспорят ясния ни цивилизационен избор, който е резултат от ‎дългогодишните усилия на СДС – членството ни в ЕС и НАТО.

Докато управляват десни правителства, никога няма да се случи – това ‎мога да ви обещая! ‎

В бъдещия парламент ние няма да позволим пак да ни хвърлят в лапите на ‎Русия, Турция или коя да е друга източна диктатура“, добави Филип Кирев.‎