СамокоВест

Ремонтът на улиците и пътищата в Самоковска община отново е в ръцете на Кремвишо

Споделете ни в

 Фирма БКС спечели обществената поръчка за ремонт и асфалтиране на улиците в община Самоков. В обществената поръчка е включен ремонта на улици в Самоков, Боровец и селата в района, както и пътища от четвъртокласната пътна мрежа.  Поръчката е на обща стойност един милион и половина лева, с включен ДДС. Възложител е Община Самоков и предстои сключването на договор с фирмата спечелила поръчката – „Бекастрой“. Както вече писахме на финалната права се „състезаваха” Главболгарстрой и БКС. В публикацията си „Обществена поръчка на Община Самоков за 1,5 милиона пак отива при познатите муцуни” отбелязахме, че „в община Самоков обществените поръчки си остават запазена марка за въпросните фирми. „Главболгарстрой” и „Бекастрой” – любов завинаги на поредицата комунисти, седнали на кметския стол с гласовете на непрекъснато набъбващата циганска общност.” До преди няколко години босовете им си бяха разпределили баницата, като поръчките под 1,5-2 милиона лева се печелеха от Кремвишо, а тези над 2 милиона от Симеон Пешов. След стагнацията в строителството тези граници се промениха. Негово белчинско „величество” Пешов вече не се гнуси да играе и за по-дребни суми. Но, види се, уйдурмата е валидна и до днес. Миналата година обществената поръчка за корекцията на коритото на река Боклуджа на стойност около 1 000 000 лв. бе дадена на БКС. Отново в ръцете на Емил Кривошиев Кремвишо отива и ремонтът на улиците и пътищата в общината. Според първоначалното задание ще се трасират и три нови улици – „Кострома” и „Петър Попангелов – старши” във ВИП квартала в района над Спортното училище, и улица в кв. „Герена”. Предвижда се също така да се асфалтират дворът на Търговия на едро към някогашното общинско предприятие „ДЕХО” и дворът на „Рилски лен”.

3 thoughts on “Ремонтът на улиците и пътищата в Самоковска община отново е в ръцете на Кремвишо

  1. Комунистите отдавна си приватизираха общината и нейното управление,а подобни „сделки“ са логичнен резултат и потвърждение на това обсебване. Тежко и горко на обречените да ги търпят.

    1. Когато се пише материал е правилно да се спомене и името на автора, а не само да се прикриват по разни ветеринарни аптеки на булевард „Искър“ и разни разсадници в горния край на града! Или нещо се притеснявате? Защо? Или направо се страхувате?

  2. Това енормалнокомунист да краде и лъже Жалко за тяхнитедеца които ще платят за греховете им Макар и атеисти безбожници те ще платят за греховете на своите родители

Comments are closed.