СамокоВест

Призив на ПП „Демократи за силна България“ по повод решението на НС за избор на председател на ДАНС

Споделете ни в

delqn peevski dansИзборът на Делян Пеевски за председател на ДАНС е арогантен знак за овладяването на България от мафията. Днес управляващите успешно завършиха дългогодишните опити на сенчестата власт да подчини държавните институции.

Целта на всяка демократична държава е да пази своите граждани и техните права и свободи от домогванията на нелегитимни интереси. Точно на тях ни предадоха днес управляващите. През тяхната воля и гласовете им в парламента, криминалните интереси днес официално овладяха държавните институции. Днес е време да разберем, че не се делим на либерали и консерватори, на леви и десни, на управляващи и опозиция. Делим се само на граждани и мафия.

Призоваваме всички наши симпатизанти да се включат активно в протеста днес в 18.30 часа пред сградата на МС в София. Нека всички заедно се противопоставим на домогванията на мафията да превземе държавата ни.

Надяваме се, че всички политически и неполитически организации, които претендират да представляват гражданите, осъзнават отговорността си пред това решение на НС, защото този парламент не може да представлява гражданите.