СамокоВест

Петко Бочаров: Управлява ни партия с голяма вина към българския народ

Споделете ни в

Позволяваме днес да ни управлява партия с голяма вина към българския народ. Огромната грешка е, че не успяхме да осъдим БКП и респективно наследницата й БСП за зверствата, извършени от комунистическата власт. Това обяви в интервю за предаването „Под лупа” на телевизия „Европа” доайенът на европейската журналистика Петко Бочаров.

Той категорично подкрепи предложението за референдум на президента Росен Плевнелиев. „Фантастично е да гледаш управляващите как подскачат срещу предложението на президента. Подскачат един метър нагоре сакън да няма допитване. Чакай бе, нали вие правихте референдум за Белене? Ето това е двуличие! Подкрепям всяко предложение, можещо да промени този абсурд, в който ние живеем. Това е един икономически, политически, житейски абсурд!” каза още журналистът.

През призмата на своите 95 години и живял в три различни Българии, Петко Бочаров е категоричен, че най-големият успех за страната ни е приемането на България в ЕС и НАТО.

One thought on “Петко Бочаров: Управлява ни партия с голяма вина към българския народ

  1. Има ли друга партия ? Къде е ? След толкова много излъгани надежди, нови трансформации, коалиции и имена, какво остана. Същите хора предали , собствените си партии и то не веднъж, се събрали и си избрали ГОВОРИТЕЛ.

Comments are closed.