СамокоВест

Парламентаристът Димитър Делчев отчете пред самоковци постигнатото през 2015 г.

Споделете ни в

dimitar delchevПред местните медии и граждани Димитър Делчев направи отчет за свършеното през изминалата година като народен представител, избран от Софийска област.
„Аз съм народен представител и дължа на избирателите си отчет за дейността си. Обратната връзка също е важна, затова всяка седмица имам приемна в различна община, а през останалото време, всеки може да ми
зададе въпрос в социалната мрежа,“ коментира той.
През изминалата година като народен представител Делчев има внесени 19 законопроекта, сред които предложения за изменение на Конституцията на Република България, Мораториум за износ на дървесина, както и предложения за промени в Закона за МВР, водите, енергетиката, администрацията, акцизите и данъчните складове, Висшето образование, физическото възпитание и спорта, в Закона за БНБ, в Кодекса за социално осигуряване, Кодекса на труда, Административнопроцесуалния и Наказателния кодекс.
В рамките на парламентарния контрол Делчев е задал 16 въпроса към вицепремиерите Кунева и Бъчварова и министрите Иванов, Павлова, Танева, Вучков, Василева, Танев.
Делчев е открил приемни в 14 общини в Софийска област, както и в Благоевград, Кюстендил, Сандански и Гоце Делчев.