СамокоВест

От пресцентъра на БИЛЛА информират

Споделете ни в

Billa България, в качеството си на социално ангажирана и отговорна компания, определя твърди цени на долуспоменатите основни продукти до края на м. октомври. С тази стъпка искаме да покажем реална подкрепа на потребителя и на българските производители. Заставаме зад нашето правителство и бихме искали да подкрепим неговите усилия в сектора в контекста на една пазарна ситуация, изпълнена с предизвикателства.

Независимо, че 2012 е трудна година, в която, за разлика от други вериги супермаркети на нашия пазар, все още генерираме негативни резултати, ние сме готови за действие в тази посока, за да осигурим повече предимства за нашите лоялни клиенти. Това ще осъществим благодарение на финансовата подкрепа на международната ни група REWE.

Стоките, чиито цени фиксираме, са изцяло български, на български производители. За улеснение на клиентите те ще имат ясни обозначения в нашите супермаркети.

Междувременно Billa разработва програма в подкрепа на българските фермери, която също така бихме желали да координираме с правителството на страната.

СПИСЪК НА ПРОДУКТИ В МАГАЗИНИТЕ НА BILLA С ФИКСИРАНИ ЦЕНИ ДО КРАЯ НА М. ОКТОМВРИ:

1.      Сирене от краве мляко „За гости“

2.      Кашкавал от краве мляко „За гости“

3.      Краве кисело мляко 2% 370 гр

4.      Прясно краве мляко 3% 1 л

5.      Краве масло 125 гр

6.      Яйца Clever 10 бр

7.      Хляб заводски 650 гр

8.      Прясно охладено пиле

9.      Свинска плешка

10.    Кренвирш Clever 580 гр

Виктория Иванова

2 thoughts on “От пресцентъра на БИЛЛА информират

  1. Отдавна вече рекламата „български производител“ не означава качество дори напротив.Може да е приготвено в Бг но продуктите не са точно от Бг.Всички колбаси кренвирши и охладени меса са с голямо съдържание на соя,Натриев нитрат картофено нишесте,соев протейн ,оцветители , консервати и още куп химикали.Един от който е мононатриев глотамат известен още като подобрител на вкусът.Доказано е че е канцерогенен уврежда нервната система и води до рак. Всички соеви продукти са внос от Бразилия и са 95% ГМО.Ние ядем ГМО всеки ден има го в почти всичко което се предлага.Дори вече се отглеждат такива зеленчуци у нас.Отделно ако има някъде нещо развалено и опасно за здравето ни го докарват да го ядем ние. Химическата промишленост е толкова развита че може и най-големия развален боклук да се обработи така че да изглежда като прясно и свежо.Та на кратко казано много малка част от това което се продава става за ядене.

  2. Понеже голяма част от читателите не знаят какво е ГМО – генно модифицирани организми. По развитите държави като Англия Франция Италия…имат закон според който продуктите с ГМО съдържание трябва да бъдат обозначени на етикета.Защото представлява опасност за здравето.Кога ли ще стане това у нас? Май никога!
    Всички опити който са правени с мишки плъхове и заици хранени с ГМО показват: първото поколение има затруднение с репродуктивността. Второто поколение има деформирани органи и много трудно се размножава. Третото поколение е тотално мутирало с много големи деформации и напълно стерилно.
    Това ни чака и нас. Хранят ни с отрови това е биологично оръжие часто от програмата за евгеника.България е най-потърпевша ако изобщо може да се говори за държава. И няма кой да ни защити.

Comments are closed.