СамокоВест

ОИЦ-СОФИЯ представя пред бизнеса възможностите на оперативни програми „Иновации и конкурентоспособност“ и „Региони в растеж“

Споделете ни в

eu flagНа 11 декември от 10.30 ч. в Информационния център на Представителството на ЕК в България (ул. „Раковски“ 124) Областен информационен център София-град и София-област ще проведе информационна среща на тема „Възможности през новия програмен период – Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ и Оперативна програма „Региони в растеж“. Поканени за участие са представители на бизнеса, браншови организации, местна администрация, медии, граждани.
Участниците ще бъдат запознати с дейности, които ще бъдат финансирани в бъдещата Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 г. и Оперативна програма „Региони в растеж“, насочена към бизнеса. Ще бъдат представени новите регламенти на ЕС, касаещи програмния период 2014-2020 година, както и научени уроци и добри практики по ОП „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика“ 2007-2013.
Лектори ще бъдат експерти от Министерство на икономиката и Министерство на регионалното развитие и благоустройството.