СамокоВест

Съветниците определиха Владимир Стойчев за спортист на Самоков

Споделете ни в

vladimir stoychev borba samokovПо предложение на Общинска експертна комисия по спорт, съветниците определиха носителите на приза Спортист, Отбор и Треньор на гр.Самоков.
За носител на приза Спортист на гр.Самоков бе избран Владимир Стойчев, завоювал трето място на Световно първенство по борба класически стил за кадети и трето място на Европейско първенство за кадети в категория до 76 кг. Паричната награда е в размер на 1000 лв.
За Отбор на гр. Самоков общинският съвет определи Баскетболен отбор момчета до 12 години – Републикански шампиони. Паричната премия също е в размер на 1000 лева .
Треньор на гр.Самоков стана личният треньор на Владимир Стойчев – Димитър  Магаев. Той ще бъде награден със сумата от 1000 лв.
Общинският съвет гласува поощрителна награда за Синтия – Мари Ангелова, Анита Гаврилова и София Вададжийска, състезателки по спортна аеробика в категория Група 15-17 години, заели 6 място на Световно първенство и завоювали 6 медала от Световни купи и Държавни първенства, да бъдат наградени със сумата от 1000 лв.
По традиция наградите ще бъдат връчени по време на празниците на града.