СамокоВест

Обръщение на кмета Владимир Георгиев към гражданите: Не умирайте – катафалката ще ви струва двойно по-скъпо!

Споделете ни в

По предложение на кмета на общината Владимир Георгиев, Общински съвет Самоков увеличи размера на още няколко такси, свързани с услуги предоставяни на гражданите от общинска администрация. Явно при предходното завишение на местните данъци и такси те някак си са се изплъзнали от зоркия поглед на управниците ни. Така че, от тази година всеки смъртник ще плаща за транспорт до гробищата почти двойно по-висока цена. Разходът за катафалка в рамките на населеното място от 15 лева на курс скача на 25 лева. Извън населеното място удоволствието да се возиш легнал и студен от 1,20 лв. на километър става 1,50 лв. на километър, но не по-малко от 25 лева на курс. Не може да се отрече, че това е личния принос на кмета Владимир Георгиев и на останалите ни избраници за решаване на демографските проблеми на държавата. Какво обаче ще стане с парите за пенсии, които така и така не стигат, ако и пенсионерите се вслушат в призива на управниците ни и останат да се мъчат на земята, вместо да се преселят в един много по-добър свят. Пенсионната система на България съвсем ще се срине. И тогава кой ще е виновен? Пак малката, постна пица Дянков ли, за когото до последно не се разбра подаде ли си оставката от правителството на Бойко Борисов или не. И тази ли вина ще му джиросат на изпроводяк самоковските социалисти.

One thought on “Обръщение на кмета Владимир Георгиев към гражданите: Не умирайте – катафалката ще ви струва двойно по-скъпо!

  1. А тва мазно човече всячески гледа да ги вкара в гроба… обикаля като мишка по селата и следи къде има стопански постройки,след това ИЗДАВА ЗАПОВЕД ПОСТРОЙКАТА ДА БЪДЕ РЕМОНТИРАНА- в която пише “ НАРЕЖДАМ“ в двумесечен срок(посред зима)-това се случва преди две-три седмици! оправи града тва злобно пубертетче,та тръгнал и селата да оправя и да нарежда на хора с по 200 лв пенсия!

Comments are closed.