СамокоВест

Обръщение към самоковци на Димитър Делчев – водач на листата на Реформаторския блок за София област

Споделете ни в

OLYMPUS DIGITAL CAMERAНа концерта „Всичко е в твоите ръце”, с който Реформаторски блок закри предизборната си кампания, водачът на листата за 26 МИР Димитър Делчев се обърна към самоковските избиратели с думите:
„За последните 6 месеца се промениха много неща: Реформаторският блок се превърна от политически съюз в стабилна коалиция, спечели мандат в европейския парламент, разшири се с още две партии, спомогна за падането на едно безобразно правителство и сега е на прага на сериозен успех на предстоящите парламентарни избори. За първи път от тринайсет години автентичната десница в София област има реална възможност да направи така, че да бъде представена в българския парламент. Всичко това е в нашите и вашите ръце!
Дългото чакане трябва да ни е научило на важни уроци. Хората искат да гласуват за личности. За тях кандидат депутатите трябва да бъдат достойни хора, които са доказали лични качества и експертност в своята сфера.
Реформаторският блок ще се бори за облекчаване на условията за инвестиции, особено в малки и средни предприятия. Българска банка за развитие, която е създадена за подпомагане на именно такива предприятия, трябва да спре да дава средства на близки до олигарсите фирми, а да ги насочи към истинските предприемачи.
В сферата на туризма сме предвидили мерки, с които да се стимулират хотелиерите, туристическите агенти и оператори да се развиват устойчиво, а не да им се пречи с тежки административни процедури. Имаме условията да развиваме не само традиционния зимен и летен туризъм, но също и културно-историческия, балнео и спа туризма.
Време е държавата да спре да възприема работещия бизнес като дойна крава, а вместо това да му помага. Така например, когато на територията на община Самоков има завод за военно оборудване, един традиционно силен сектор за България, държавата трябва да се погрижи чрез своите дипломатически и икономически представителства да разшири пазарите на продукцията в чужбина. Новите пазари значат нови приходи, нови работни места и по-голяма печалба и данъци, от които всички печелят.
Даваме си сметка обаче, че без законност и справедливост в обществото, всичко което постигнем ще бъде временно и обратимо. Ето защо планираме да дадем бърз старт на операция „чисти ръце“ в съда, прокуратурата, и държаната администрация и да започнем борба с корупцията, която непрекъснато ни дърпа назад. Трябва да започнем да си спазваме законите.
Реформаторският блок отива на следващите избори по-силен от всякога. Смело можем да кажем, че единствената разлика между предходния и бъдещия парламент ще бъдем ние . От вас зависи дали разликата ще е голяма или малка.
Гласувайте с № 7 за Реформаторски блок! Нека заедно променим нашата България.”reformatorski blok dimitar delchev (2)

One thought on “Обръщение към самоковци на Димитър Делчев – водач на листата на Реформаторския блок за София област

  1. Вижте с какво „внимание“ лудият Павле присъствува на срещата с кандидат депутатите ? Той е на преден план със синия балон, сегашното олицетворение на някога великата „синя идея“.
    Как ли са успели да го вкарат вътре, вероятно с нещо за ядене или пиене, той и за една вафла ще влезе.Но по-вероятно е да са го излъгали и измамили, като всички останали.И докато той ги е псувал, те са пирували в „Самоков“, хотела, горди с ума си!

Comments are closed.