СамокоВест

Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров присъства на отчета на Полицейското управление за 2017 година

Споделете ни в

Областният управител Илиан Тодоров присъства на отчета на РУ на МВР -Самоков за 2017г, където бяха отчетени постигнати много високи резултати в областта на сигурността и опазване на обществения ред.

Илиан Тодоров е първият областен управител, след демократичните промени, който присъства на отчет на Полицейското управление в Самоков и този факт беше високо оценен.

РУ-МВР – Самоков отчете за 2017г работа по повече преписки.

Прокуратурата и съда дадоха своята висока оценка на съвместната си работа със служителите на Управлението по опазване на правовия ред в общината и държавата.

ОДМВР Софийска област и областният управител Илиан Тодоров работят съвместно за повишаване на категорията на Дирекцията от втора на първа.

По думите на старши комисар Григоров от ОДМВР – Софийска област, категоризацията е необходима, защото с  разрастването на Софийска област се увеличават работата и отговорността на служителите. Категоризацията от втора в първа на ОДМВР ще позволи увеличаване на щатовете за служители. Това ще спомогне за още по-успешна борба с битовата престъпност и противообществените прояви в името на  опазването на обществения, сигурността и спокойния живот на гражданите на територията на Софийска област.