СамокоВест
Димитър Делчев

Народният представител Димитър Делчев: Предстои ни справяне с един от най-тежките проблеми, пред които страната се е изправяла – финансова нестабилност

Споделете ни в
Димитър Делчев
Димитър Делчев

“Предстои ни справяне с един от най-тежките проблеми, пред които страната се е изправяла – финансова нестабилност.” Това каза тази неделя в Самоков Димитър Делчев, народен представител в 43-то Народно събрание от Реформаторския блок.
Делчев участва в инициатива за засаждане на дървета в града. Акцията бе организирана от група млади хора от Самоков, любители и защитници на природата. „Бях поканен да се включа в една благородна инициатива, която поставя вниманието върху природата и хубавото лице на град Самоков. Дървото е символ на новото начало. Човек трябва да положи усилия в копаенето на дупка, засаждането, но трябва да има и търпението да види плодовете на труда си. По същия начин е и с коалиционните преговори – трябват много усилия и търпение.“, коментира Делчев.  Казано е – „Човек трябва да посади поне едно дърво през живота си, а участниците в инициативата засадиха десетки фиданки в междублоковите пространства в квартал „Самоково”. Те дариха на самоковци не само повече красота, зеленина и свежест, но и вярата, че държава, в която живеят такива млади хора – има бъдеще.
По-късно Делчев се срещна с част от екипа на Реформаторския блок, който работи в кампанията за парламентарните избори в Самоков. Народният представител оцени резултата на РБ в общината като добър и благодари на всички за усърдната работа и отдадеността към каузата на блока. На срещата присъстваха и кандидатите от листата на РБ Светлана Атанасова и Васил Зашкев, които взеха отношение в разискванията на проблемите в града. Обсъдено бе и откриването на приемна в град Самоков, в която народният представител Димитър Делчев да се среща с граждани.