СамокоВест

Направи избор! Кампания на Реформаторския блок

Споделете ни в

reformatorski blokИзбори – агитации, фалшиви усмивки и мирис на кебабчета. Много от хората биха дали това определение за изборите. Дълги предизборни речи, лъжливи обещания, платени репортажи биха допълнили списъка.

Време е да променим това!
Ние поставихме началото. Реформатоският блок е обединение на енергични, ентусиазирани и можещи хора и това се вижда. Не даваме милиони левове, за да сме на екран всяка вечер, избрахме да сме със вас в делничните и празничните дни. За две седмици изминахме хиляди километри, защото това е начинът, защото ние искаме да се запознаем лично и да говорим. Да говорим с вас, нашите съграждани, а не да се „гледаме“ от телевизорите. Затова бяхме в Копривщица на 1 май, пазарувахме заедно с вас на 3-ти в Елин Пелин, а след това участвахме на събора в Мирково. Ще бъдем в Самоков, Костинброд, Своге, Ботевград. Няма маловажно населено място, до където не стигнем сега ще го направим по-късно.
Естествено, не можем да се харесаме на всички, но и не искаме това. Искаме да чуем вас и вие да чуете нас. Има едно важно нещо, което трябва да направим този месец и то е да гласуваме. За нас, за вас, за бъдещето на България, за бъдещето на Европа! Просто направете избор!
А кого ще изберете зависи от вас. Не ви караме да гласувате с номер 10, а да ни чуете, да се запознаете с нас, нашите идеи и цели и да направите избор!
Ние се борим за:
– България да бъде съосновател на Европейския енергиен съюз, което ще доведе до много по-ниска цена на газта и останалите консумативи;
– Европейските пари да се насочат към създаване на нови работни места в България с достойно заплащане;
– Да се откриват малки, средни и големи предприятия, защитени от рекет и административен произвол;
– Да защитим пред Европа националните си интереси и да стане ясно, че това което е важно за България, е важно за Европа.
Реформаторски блок – номер 10 в бюлетината.