СамокоВест

Лили Иванова с концерт в Самоков. Билети в магазин ЛИДЛ

Споделете ни в

Самоков посреща едно от най-големите имена на българската музикална сцена – Лили Иванова. Самоков е четвъртият град от турнето на голямата ни изпълнителка, който тази година е под надслов „За пълноценни мигове с музиката“. Концертът в града ще се проведе в зала “Арена Самоков“  на 7 октомври от 20 часа.

До 6 октомври, почитателите на Лили Иванова могат да закупят билет за концерта ѝ от магазина на Lidl в Самоков, на специално предназначена за целта каса. Освен онлайн – през eventim.bg, магазинът в Самоков е единственото място в града, където почитателите могат да закупят билет в ценовия сегмент от 20 лева. За четвърта поредна година Лидл България подкрепя голямата ни изпълнителка, като дава възможност на все повече хора да изживеят незабравими моменти с българската музика и с един от най-емблематичните  нейни изпълнители. Партньорството между Лили Иванова и Лидл България отразява стремежа на компанията да подкрепя българската култура и изкуство и да допринася за повече пълноценни моменти със стойностната българска музика.

Турнето “За пълноценни мигове с музиката” представя репертоара от най-новия албум на Лили Иванова, който само за няколко месеца e с почти изчерпан тираж. Музикантите, които се качват на сцената с нея, са Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Орлин Цветанов (цигулка), Веселин Веселинов-Еко (контрабас и бас китара), Ангел Дюлгеров (китара и цигулка), Росен Ватев (ударни) и вокална формация ЛаТиДа.