СамокоВест

Корнелия Нинова стегна редиците на БСП-депутатите в Боровец

Споделете ни в

В Неделя на всичките светии депутатите от БСП се събраха в Боровец. Поводът бе стягане на редиците и създаване на етичен кодекс на депутатите социалисти. Според кодекса те няма да могат да разкриват или да се възползват за лични облаги от информация, която получават в качеството си на народни представители.

Депутатите от БСП няма да могат да се възползват от служебни средства или служебните си автомобили, когато пътуват в страната или в чужбина.

Всеки понеделник депутат на левицата трябва да бъде при своите избиратели в дадена община, защото по думите на лидера Корнелия Нинова хората често се оплакват, че са търсени само когато дойдат избори. „Повече не искам да чувам упрека на хората: „Вие ни търсите само по избори“. Ще засилим връзката – ПГ, областни и общински ръководства на партията. 47 от вас са нови лица, опрете се на опитните хора от БСП, отнасяйте се с уважение към тях, ползвайте техния опит. В нашата партия връзките между поколенията винаги са били силни.“, заяви пред соцдепутатите Нинова.

След изнесените заседания на ИБ на БСП ПГ „БСП за България“ тръгва из страната, съобщи пресцентърът на партията.