СамокоВест

Концертът на Реформаторския блок – настроение и оптимизъм

Споделете ни в

DSC01603      Реформаторският блок закри предизборната си кампания в Самоков с концерт-спектакъл.
Пред пълния салон на Читалище-паметник „Отец Паисий” Ани и Джаред изпълниха свои авторски песни и модерни кавъри на известни парчета. Страхотната музика – иновативна комбинация от фънк/джаз/поп и денс сякаш идваше да подчертае принадлежността на България към световната музикална култура. Динамичните и зашеметяващи танци на клуб „Келтски феникс” пък бяха знак, че страната ни е член на голямото Европейско семейство. Уникалният български дух бе представен с великолепното изпълнение на Станислава Василева. „Излел Дельо хайдутин”, песента която стигна до космоса, взриви присъстващите. Бурни аплодисменти изпроводиха младата изпълнителка от сцената.
А тя – сцената, беше атрактивно аранжирана в синьо. Светеща 7-ца в центъра сочеше номера на бюлетината на Реформаторския блок. Много балони в синьо и бяло допринасяха за добрата визия и създаваха настроение.
Кандидат-депутатите от листата на Реформаторите за 26-ти МИР бяха представени с кратки визитки, с любимите си фрази и основни принципи. Към избирателите се обърнаха лично кандидатите от Самоков Светлана Атанасова и Васил Зашкев. Водачът на листата Димитър Делчев посочи приоритетите на Реформаторския блок, програмните цели и идеите на блока.

 DSC01612DSC01608DSC01632
Концертът завърши поп иконата Силвия Кацарова. Много положителни емоции донесоха песните „Топъл дъжд“, „Бяла въздишка“, „Обещай ми любов“, „Огън от любов“, изпълнени с неподражаемия глас на Силвия. Във финалната песен „Големият кораб минава” сякаш имаше някакво мистично послание – за завръщането на големия син кораб на промяната, на надеждата и стремлението на милиони българи за свобода и демокрация.

 DSC01629DSC01636DSC01620