СамокоВест

Кметът Владимир Георгиев стана Кмет на Софийска област за 2014 година

Споделете ни в
Владимир Георгиев
Владимир Георгиев

Димитър Делчев, народен представител в 43-то Народно събрание от РБ, връчи наградата на Владимир Георгиев за „Кмет на Софийска област за 2014 г.“ в категорията „Голяма община с население над 15 000 жители“ на състоялото се в Областната администрация на София-област награждаване.
Кметовете участваха в среща на областния управител на Софийска област с представители на териториалните структури и народни представители.
Димитър Делчев заяви пред всички кметове, че в негово лице ще намерят подкрепа, когато става въпрос за развитието на общините. Надявам се народните представители от Софийска област, областна администрация и всички кметове да работим добре заедно за решаване на проблемите на областта. 22 общини, всяка различна от другата, с различни проблеми, изискваащи специфични решения – с добра съвместна работа можем да намерим правилния изход за икономически растеж, европейски стандарт на живот и повече работни места в региона, каза в приветствието си Димитър Делчев.
По думите му, през идната година ще има много възможности по оперативните и други програми на Европейския съюз, по които общините да кандидатстват. С наша помощ през 2015 година Софийска област да бъде сред първите по усвояване на средстава и една от най-добре развиващите се области в страната, подчерта още Димитър Делчев и пожела светли Коледни и Новогодишни празници на всички.