СамокоВест

Иван Сотиров: Защо онемя „десницата“ пред библиотекарския шедьовър на Радев?

Споделете ни в

ДС, с помощта на народната армия, направи нежен преврат на народната милиция и промотира модела за следизборно управление на страната

Почеркът на авторите на служебното правителство е до болка познат. Дизайнът напомня на кабинета „Беров“ – мулташко творение с дясна опаковка. Генералската скованост е разчупена от шесташка гъвкавост. Партийният стереотип е пренебрегнат с лукановски замах. Десните избиратели очакваха „техните“ лидери да реагират критично, към кабинета Радев, но уви пълна безкритичност и почти недоловима дистанция прикрита зад протоколна любезност.

Пред очите ни, чрез пилота-президент спретнаха

пилотен модел за следизборно управление

на държавата. Както го замислиха Луканов и Лилов, така беше, така е и така ще бъде. Премиерите се сменят, схемата остава. ДС, с помощта на народната армия, направи нежен преврат на народната милиция и промотира модела за следизборно управление на страната ни, но „десните“ лидери се спотайват с надеждата пак да бъдат допуснати в играта. Тяхната смелост стига до там докъдето стига смелостта на слугите в борбата за сърцето на господарите – избиват се помежду си за да получат премия, ако не премиерска, то поне вицепремиерска или министерска. Слуги бяхте и слуги ще си останете прескъпи „наши“ „десни“ лидери. Дерзайте, избивайте се помежду си и гледайте случайно да не одраскате някой от началниците – господарите ще оценят вашето старание. Бог да пази десните избиратели!

Източник: Faktor.bg