СамокоВест

За да има рок и след нас дори – на 29 август Рокфестивалът BoroRock в Боровец

Споделете ни в

bororockРокът се утвърди като един от гласовете на истината. На 29 август Боровец ще посрещне едни от най-интересните имена на Българската рок музика.
Тази година празникът на Рока в Боровец ще започне в 17:00 часа на писта „Червено знаме“. В Рокфестивал BoroRock – 2015 г. ще участват T-Show, RESPONSE, ZONA, SEVI, HORIZONT и КИКИМОРА на Николо Коцев. Организатори на събитието са Съюзът на хотелиерите в Боровец, община Самоков и „Бороспорт“.
„BoroRock“ обещава здраво изживяване сред уникалната обстановка в първия курорт на България. Десетметрова сцена, прожектори и машини за специални ефекти ще приобщи
присъстващите към посланията на живия рок. В този стил кипи толкова много енергичност и провокативност и точно това го прави любима музика на хората по света.
BoroRock е продължение на добрите традиции да се правят събития в курортен комплекс Боровец и да се дава възможност за изява на млади български изпълнители и групи.
Организаторите канят всички фенове на рока на глътка чист въздух в планината, на разтърсваща музика и страхотни емоции с приятели.