СамокоВест

Българският УикиЛийкс – Биволъ: КОЙ?!?!

Споделете ни в

Всички питат Кой предложи Пеевски за шеф на ДАНС. Не е важно това толкова много. Истинският въпрос е: КОЙ предложи през 2001 г. студента 2 курс Пеевски за Председател на УС на Пристанище Варна, а майка му Ирена Кръстева за шеф на Държавния спортен тотализатор?!

Ей това е кариера по комунистически – без никакъв опит, образователен ценз, или предишна квалификация в ръководството на тези стратегически държавни институции! Това е всъщност НАЧАЛОТО на явлението ПЕЕВСКИ, а оглавяването на ДАНС е само един от последните етапи. Тогава още трябваше да се изреве на умряло, че абсолютно некомпетентни и случайни мутро-марионетки от улицата се поставят в най-високите нива на управлението на държавата.

Буда – Главен секретар на МВР, недоучилото студентче Делян Пеевски – парламентарен секретар на М-вото на транспорта и съобщенията и Председател на УС на Пристанище Варна, Ирена Кръстева – шеф на Държавен спортен тотализатор /т.е. държавния хазарт, където се източват под законна фасада милиарди./

Ако проследим назначенията – излиза лицeто на ген. Бригадир Аспарухов, който призна публично, че лично е препоръчал Борисов за най-висшия държавен пост.

Излиза Васил Иванов – Лучано, който без висше образование беше сложен от Симеон Сакскобурготски за Министър на спорта, та трябваше после да променят закона специално заради него /т.нар. поправка Лучано, която дава възможност на лица без образование да стават министри и да управляват държавата/. Лучано пък назначи Кръстева.

Пеевски бе поставен от Министър Пламен Петров – оня от общата яхтена снимка в Монако с министри и мафиоти „тъгедър“. Юпито Петров на свой ред бе спуснат с парашут в Правителството на България без един ден трудов стаж в страната, също както и колегите си Милен Велчев и Николай Василев – архитекти и извършители на последващия погром и тотално разграбване.

Зад всички тези герои стои чучелото Симеончо, който сам по себе си е бил контролиран от комунистическата ДС през целия си емигрантски живот още от невръстно дете. И беше докаран през 2001 г. от бившите ченгета – генерали и полковници от ДС, за да проведе политиката на голямата трансформация на националния ресурс в собственост на неокомунистическите олигарси и техните подставени лица.

Изчезването на т.нар. „Досие Румянцев“ е заличаване на следите, които разкриват всъщност КОЙ стои зад целия този зловещ проект! Е, сега става ли по-ясен и отговорът КОЙ предложи Пеевски за шеф на ДАНС? КОЙ всъщност е превърнал милата ни единствена родина България, барабар с всички нас в своя лична собственост. КОЙ разграби земята, раздаде на обръчи от фирми икономиката, приватизира банките и ограби спестяванията на народа? КОЙ монополизира медиите, информационната среда, КОЙ съсипа културата, унищожи армията, корумпира съдебната система и МВР? КОЙ окупира българската политика и не допуска в нея никой, който не е част и протеже на групировките на мафиотското статукво? КОЙ манипулира тотално общественото мнение и издава присъди срещу всеки неудобен и свободен глас? КОЙ изсича българските гори и ги превръща в печалби за милиарди, изнасяйки безценното ни природно богатство в Турция и Гърция? КОЙ окепазява непоправимо националните ни паркове, потъпквайки безцеремонно закони и правила, за да си развива картелния бизнес? КОЙ буквално осра българското Черноморие и го трансформира в едно гнусно бетонно гето, в което идват само отрепките на Европа да се въргалят в мерзост? КОЙ тотално неглижира българите в диаспора, съзнателно циганизира и обезлюдява цели региони на страната? КОЙ създава непоносима и безнадеждна среда за младите българи в собствената им Родина и ги поставя пред единствения изход – Терминал 2? КОЙ намали населението ни с 2 млн. за 20 г. поставяйки ни пред перспективата да бъдем съвременици на изчезването на българската нация?

И т.н. т.н. А всички тези въпроси са свързани също с въпросите КОЙ направи агент САВА /Доган/ крупен стратегически политик и управляващ? КОЙ например превърна крупието Данчо Ментата /Йордан Цонев/ в управляващ политически гаулайтер и шеф на бюджетната комисия? Ами хамелиона Христо Бисеров? КОЙ постави руския поданик Дмитриевич Станишев за лидер на БСП /БКП/, а впоследствие за Министър-председател на България без никакъв трудов стаж, опит и компетенции да оглавява държавата? КОЙ избута шута Волен Сидеров в ролята на автентичен български националист и патриот, за да подмени идеята за истинските национални идеали и приоритети? КОЙ подмени оригиналната дясна идея с политически клиентилизъм и колаборационизъм с болшевишката мафия?

Та – КОЙ, КОЙ, КОЙ, КОЙ…. КОЙ, КОЙ….. КОЙ? Ами НИЕ, НИЕ ги създаваме, овластяваме и легитимираме всички тия уроди. НИЕ даваме силата и властта всъщност на това многоглаво чудовище, което неотменно и последователно десетилетия убива нацията ни, държавата ни, съдбите ни и всеки един от нас поотделно! Ще се примирим ли? Или вече е късно? За мен лично пътят е един единствен.

                                                                                                              Автор: Асен Йорданов

One thought on “Българският УикиЛийкс – Биволъ: КОЙ?!?!

  1. Кажи какъв е пътя приятелю ? Казваш че бил един единствен.

Comments are closed.