СамокоВест

Благодарствено писмо: PCStore.bg  – коректният партньор

Споделете ни в

По Коледа, когато се случват чудеса, искам да разкажа за контактите ми с PCStore.bg по повод закупен от мен лаптоп. Коректните и професионални действия на служителите на компанията ми се сториха истинско чудо.

Преносимият компютър закупих от онлайн магазин на PCStore.bg преди около месец. Само час след заявката, от компанията ми се обадиха по телефона, за да потвърдя адреса и да уточним датата на доставка. В рамките на обявените от търговеца 24 часа, продуктът ми бе доставен, като всички разходи по доставката бяха за сметка на  PCStore.bg. Лаптопът съответстваше напълно на описанието в сайта. Но, поради настъпили промени в естеството на работата ми с компютъра, се наложи да го върна в рамките на обявените 30 дни гаранция за удовлетвореност от продукта. По всички въпроси, свързани с връщането на лаптопа, от страна на продавача контактувах с инж. Росен Русев, търговски отдел към PCStore.bg. Позицията на инж. Русев бе изключитено коректна и компетентна. Точно, ясно и своевременно получих цялата необходима ми информация във връзка с изпращането на лаптопа от моя страна и условията за възстановяване на заплатената от мен сума. Разходите за куриерската услуга отново бяха за сметка PCStore.bg. А след като от страна на компанията се убедиха, че компютърът отговаря на изискванията за връщане на продукта, цената изцяло ми бе възстановена.

Благодаря на целия екип на PCStore.bg и най-вече на инж. Росен Русев. Те ме убедиха не само, че са коректен партньор. Те ме накараха да повярвам, че по Коледа наистина стават чудеса. Вече зная, че мога да им се доверя напълно при бъдещи търговски контакти.

Бел на ред.: Благодарственото писмо на нашия читател публикуваме без корекции и съкращения. По негова молба не посочваме името му.