СамокоВест

Бат’ Сали: Умишлено ме злепоставят – някой го е страх от циганските гласове

Споделете ни в

Александър Методиев – Бат’ Сали не е разговарял с парламентарната група на ДПС по случая, който го направи клиент на прокуратурата. Тепърва щели да си поговорят. Миналата седмица разговорът не се състоял заради Байрама, коментира самият Методиев в кулоарите на парламента.

„Не съм реагирал агресивно. Получих сигнал, че се прави акция, която е срещу по-тъмни водачи на МПС. Аз като народен представител се отзовавам на тези сигнали и отидох на мястото, където се прави акцията. Представих се с депутатската си карта, а те не ми се представиха. Скриха си баджовете. Аз как мога да разбера, че са истински полицаи, за мен те са мними полицаи”, обясни Методиев.

Методиев смята, че се цели умишлено да бъде злепоставен. Предстоят избори, каза Бат’ Сали . Винаги предизборно се споменавало името му. Някой го е страх от циганските гласове, предполага депутатът от ДПС. На някой му трябват цигански гласове, но няма как да стане, подчерта Методиев.

Бат’ Сали добави, че съвестта му е напълно чиста и доказателство за това е, че е подал заявление за снемане на имунитета му като депутат. ДПС-депутатът щял да окаже пълно съдействие на разследващите по случая.

…..