СамокоВест

Бат’ Сали се обясни в любов на Делян Пеевски от името на всички цигани

Споделете ни в

aleksandar metodiev sali stolipinovo„Всички цигани вярваме на Делян Пеевски и го обичаме. Той олицетворява модела на младия политик”. Това заяви в интервю за Нова телевизия ДПС-де-путатът, самоковецът Александър Методиев Бат’ Сали. Той се изправи пред въпросите на Надя Узунова в рубриката „Хвани ме ако можеш” на стартиралото в събота предаване на Лора Крумова и Галя Щърбева „Комбина”. Случаен ли е изборът на Бат’ Сали в предаване, озаглавено Комбина, не коментираме.
„Никога не съм плащал. Никога не съм участвал в купуване на гласове. Не е присъщо да лъжа, както аз, така и много мои сънародници“, категоричен бе Александър Методиев. Бат’ Сали решително отхвърли и твърденията, че има частно Енерго в циганската махала на Самоков: „Нямам частно енерго. Срещу мен няма досъдебни производства. Потърпевш съм, очернят ме“.
„Без образование няма бъдеще. Образованието е гаранция за успех”, коментира още депутатът от ромски произход и допълни, че необразованите хора са лесно манипулируеми. Според него, вероятно много роми продават гласовете си на избори, но отрече ДПС да е сред купувачите.
В ефира на Нова ТВ Александър Методиев нападна довчерашните си ортаци от БСП, от чиято листа за една бройка щеше да стане народен представител в 41-то Народно събрание, ако някой от предхождащите го 3-ма депутати бе напуснал Парламента по някаква причина, наричайки ги „вихрушка”. Дали видният законотворец имаше предвид „върхушка” не стана ясно, тъй като водещата прие квалификацията му като „природно бедствие”, с което Методиев се съгласи.
В анонса за новото предаване Надя Узунова обяви, че в рубриката „Хвани ме, ако можеш” „няма да има удобни интервюта”, а ще се показва скритата страна на политиците, изследвайки „кодовете на лъжата”. Най-добрите психолози – профайлъри щели да преценяват невербалните послания на събеседниците и ще помагат на зрителите да решат доколко искрени са хората срещу тях. Поведението на първия гост – Александър Методиев, бе анализирано от специалистът психолог Игор Витале.
Светослав Пинтев от no-comment.bg, обаче, сериозно се усъмни, че „Лорчето и Галя ще изобличат такъв печен тарикат като” Бат’ Сали.
Публикуваме и доводите му, изложени в статията „Предаването на Лора Крумова стартира с изобличаване на Бат Сали”:
„Знаменитият депутат ще гастролира в рубриката на водещата на новините Надя Узунова „Хвани ме ако можеш”. Предаването на Лора Крумова и Галя Щърбева „Комбина” тръгва в събота по Нова телевизия, а сред гостите ще бъде
слънцето на парламента -Александър Методиев.
Много по-известен като Бат Сали. Онзи юнак, който получи 60 гласа и влезе в парламента, което вдигна Кюстендил на бунт.
И какво от това?
Да не би да му взеха частното енерго, да не би да не е народен представител?
Личният ромският първенец ще гастролира в рубриката на водещата на новините Надя Узунова „Хвани ме ако можеш” , която ще показва скритата страна на политиците, изследвайки
„кодовете на лъжата”.
Имат много здраве обаче Лорчето и Галя. Тези кодове батката ги знае по-добре от всеки друг, най-паче от тях двете.
Най-добрите психолози – профайлъри ще анализират невербалните послания на събеседниците и ще помагат на зрителите да преценят доколко искрени са хората срещу тях, твърдят от предаването. Първият гост в рубриката Бат Сали най-вероятно ще я обърка от самото начало. Взеха си белята.. .
Надали ще изобличат такъв печен тарикат като него.
Да изградиш от нищото професионално студио в мола, да избереш най-добрия екип и да откриеш точните гости, така Лора Крумова и Галя Щърбева определиха най-големите предизвикателства в създаването на първото предаване.
А ние мислим, че предизвикателството се казва Бат Сали.”       И психологът – профайлър заяви, че вербалната и невербалната комуникация при Бат’  Сали се разминават, което показва, че той лъже. Но какво от това?

One thought on “Бат’ Сали се обясни в любов на Делян Пеевски от името на всички цигани

  1. „Не е присъщо да лъжа, както аз така и много мои сънародници“!!! Боже, боже, тези думи сами по себе си са „опашата“лъжа! Не съм гледал предаването, но защо не са го попитали как излъга Община Самоков за заменката на 3 дка. ливади в с. Марица срещу подобен парцел в урбанизираната зона на града?

Comments are closed.