СамокоВест

Бат Сали: Делян Пеевски е нужен за Народното събрание, за парламента, за просперитета на Република България!

Споделете ни в

„Господин Пеевски е важен стълб в ДПС, доказал се със своите качества. Макар че не идва на работа, той е един рутиниран политик, който има какво да се желае от него, да покаже на по-младите. Той е нужен за Народното събрание, за парламента, за просперитета на Република България”. Това каза пред бТВ именитият ни съгражданин, народният представител от ДПС – Александър Методиев, по-популярен като Бат Сали.
Според Салито, Пеевски можело да не идва на работа, но бил нужен за Народното събрание и за парламента. Как да не се възхитиш на родния ни законотворец, който повече от година търка гащи на депутатските банки и не разбра, че Народно събрание и Парламент аджаба са едно и също. Хем на парламента, хем на Народното събрание бил потребен Пеевски!!! Виж му акъла на новоизлюпения ДПС активист.
На въпроса какво е направил Пеевски, за да заслужи подобни квалификации, Бат Сали продължи да каканиже изцяло в стил Лютви Местан: „Направил е в много аспекти, които не се виждат от медиите. В неговия район направи доста в рамките на престоя му в ДПС – откриване на доста работни места. Човек с голям респект и размах, утвърден вече като политик за мен, предполагам и за моите колеги”.
Зад абсурдното присъствие и квалификации на бат Сали в предаването, обаче, прозират доста сериозни въпроси: Най-големият авторитет ли е Александър Методиев за качествата на Делян Пеевски, за да бъде поканен да дава оценки в ефира на една от най-гледаните телевизии в държавата? Какво е мястото в бъдеще на самия Бат Сали? Дали след като си повярва, че става за законодател, според култовото му изявление „Аз съм черен циганин, не съм престъпник и ставам за законодател. … Аз съм народен представител, за да защитавам интересите на всяко едно гражданство в Република България“, този път не се е прицелил в още по-висока топка? Току виж припознал себе си като новия министър-председател на България. Че то както е тръгнало, нищо чудно и това да стане.

One thought on “Бат Сали: Делян Пеевски е нужен за Народното събрание, за парламента, за просперитета на Република България!

  1. Една стока сте и двамата! За „бат Сали“ става дума. Добре е за България, че се „измитате“ от Народното събрание!

Comments are closed.