СамокоВест

Цигане скочи от стената на река Искър бягайки от полицаите

 Breaking News

Цигане скочи от стената на река Искър бягайки от полицаите

Цигане скочи от стената на река Искър бягайки от полицаите
януари 21
13:01 2014

В края на седмицата притеснени граждани са подали сигнал в РУП-Самоков, че групи роми се тълпят пред БИЛЛА и Т-Маркет и тормозят клиентите им. На място е бил изпратен полицейски патрул. При вида на униформените нарушителите побягнали. А 13 годишният Георги решил да се скрие от полицаите, като скочи от стената на река Искър. При приземяването тийнейджърът си е счупил левия глезен. Той се е разминал на косъм от по-сериозни последици, като се има предвид, че само на метър от мястото е една от дълбоките ями, които Главболгарстрой остави след себе си при незаконния добив на баластра.

Служителите на реда повикали медицински екип и специалисти от Противопожарна служба. Огнеборците извадили пострадалия злосторник със стълба, а пристигналите междувременно здравни специалисти го транспортирали с линейка до МБАЛ Самоков.

В крайна сметка нарушителите не само изтормозили клиентите на двата големи хипермаркета в града ни. Вредителите ангажирали екипи на Противопожарна служба и на Спешна помощ, както и специализирани транспортни средства – линейка и пожарна. А цената отново я плащаме ние, добросъвестните граждани. Плащаме я не само със спокойствието си, но и с данъците си.

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Latest Comments

Абе хора, не разбрахте ли кой е ръководният принцип на работа на местите измамници обсебили...

Забравих да напиша, че преди 7-8 г. направих 2 улични табели от поцинкована оребрена ламарина,...

"В заключение кметът се похвали, че заради брошурите Самоков е получил две награди за иновативни...