СамокоВест

Учени във Ватикана: САЩ подготвят чудовищна манипулация за нападение на извънземни

 Breaking News

Учени във Ватикана: САЩ подготвят чудовищна манипулация за нападение на извънземни

Учени във Ватикана: САЩ подготвят чудовищна манипулация за нападение на извънземни
ноември 29
16:40 2012

Подготвя се чудовищна манипулация, която ще инсценира извънземно нашествие! Това сигнализират учени, които се събраха на конгрес, посветен на извънземния разум, в обсерваторията на Ватикана преди дни. Така Щатите щели да оправдаят нови гигантски военни харчове.

Близо седмица учени, обществени организации, представители на бизнеса и уфолози коментираха появата на странни явления в някои страни. На срещата били коментирани и сигнали от щатите и Италия, според които САЩ готвят голяма манипулация до една година, пише БЛИЦ. Те щели да обявят съществуването на извънземни, за да предизвикат нещо подобно на 11 септември и да се завърти колелото на междузвездните войни. Става дума на новото харчене на пари за военни цели, заради което ще бъде завъртяна манипулативната машина. Човечеството щяло да бъде подготвено и да се инсценира някакво нашествие на извънземни, твърдят учените. Щатите приключиха една война с терористите след 11 септември, убиха Бин Ладен, изчерпаха се мотивите им и сега си търсят нови оправдания за военните харчове.

Има опасност от тази голяма манипулация, която е инспирирана от олигарсите, твърди българският учен проф. Лъчезар Филипов, зам.-шеф на Института за космически изследвания на БАН, който също участва с доклад във форума във Ватикана.

На срещата френски представител на аерокосмическата агенция, която е под контрола на държавния глава, алармирал за поява на НЛО около пристанището в Бретан, където има военни бази за съхранение на ядрени подводници. Учените си задали и въпроса защо нямаме контакт с извънземен разум и стигнали до заключението, че пътищата ни са грешни и гледаме не там, където трябва.

Следващата среща ще е на 23 и 24 март догодина в Сан Марино. Единият ден ще е посветен само на опасността от манипулацията за нашествия от извънземни и връзката с военните бюджети. На срещата ще вземе участие и американският астронавт, летял до Луната Едгар Мичъл. Мичъл нееднократно твърди, че правителствата крият информацията за пришълците. Звездата на световната космонавтика заявява, че има основание да предполага, че и руското правителство крие данните за посещенията на извънземни на руска територия. „Освен САЩ, много други страни, включително и Русия, има информация за извънземните същества, – казва Мичъл. – Правителствата са длъжни да разкрият тази информация! Досега на това се решиха само Франция отчасти Великобритания.“ Близо 80-годишният Мичъл взе участие в мисията „Аполо-14“ и стана шестият човек, който кацна на Луната. Той прекара 9 часа и 17 минути на повърхността на спътника. Американският космонавт е изключителен авторитет в световната космонавтика и е единственият, който се осмели да направи такова сериозно заявление. Той твърди, че спецслужбите на всички водещи държави имат шокиращи архиви за контактите на земляни с НЛО.

На форума във Ватикана българският проф. Лъчезар Филипов  бе отличен с награда за приноса му към проучването на анормални явления.

Related Articles

3 коментара

 1. Alien
  Alien ноември 30, 17:28

  Териториите на САЩ, Израел и Русия са покрити с постоянно действуващи радиолокационни станции станции, които установяват движението на предмети във въздушното пространство с размери над 7 милиметра. Разположението на локационните станции на САЩ може да се види и в Мрежата. Защо е необходима такава точност на локация не известно, след като няма засега създадени поразяващи оръжия с такива размери. Възможно е и други държави да са си осигурили такава радиолокация на територията си. Новото направление е да извършваш локация на чуждата територия, което се осъществява сега от Космоса. И ако има информация за това, за което пишете в статията, то тя е събрана със спътниците и Международната космическа станция. Нека всеки сам да си направи заключението.

  Reply to this comment
 2. Гражданин
  Гражданин декември 07, 21:40

  Извънземните са изпратили послание, с което ни предупреждават за Апокалипсиса още през далечната 1977 година.
  През 1977-а внезапно новините на британската ITV са прекъснати и вместо тях на екраните се появява представител на извънземна раса.
  Непознатото същество се представа като командир Врилон, пратеник на Галактическото командване на Аштарите.
  http://www.youtube.com/watch?v=lr25CuPsj7w&feature=player_embedded

  Reply to this comment
 3. ANNA MARIJ ROSALIN MARGERITA RANIERI GRIMALDI BURBON -
  ANNA MARIJ ROSALIN MARGERITA RANIERI GRIMALDI BURBON - септември 30, 14:41

  HI ANNA MARIJ ROSALIN MARGERITA RANIERI GRIMALDI BURBON – KUPUVAM 100% OT SATELITA NA VATIKANA ROME ITALY STE GO KONTROLIRAM AZ MARUY BURBON

  Reply to this comment

Write a Comment

Latest Comments

Ако протестът е за това-да се открият работни места, за това, че по-голямата част от...

Кой обслужи измисления протест?: 1. Кмета Георгиев. Представил се пред самоковските лумпени с...

Шефа на самоковската полиция- рельовеца Попов, носеше ли си шишето-половинка, без което не ходи на...