СамокоВест

Трима пияни шофьори задържаха самоковски полицаи

Споделете ни в

Около 0.30 часа на 8 април автопатрул на РУП- Самоков се отзовал на подаден сигнал за пътнотранспортно произшествие без пострадали между два леки автомобила на третокласен път 822. Двамата водачи били тествани за употреба на алкохол, при което дрегерът отчел 1.97 промила за единия от тях. 54- годишният Г.А. от Ихтиман е задържан и срещу него е образувано бързо производство.

Около 3.35 часа същата нощ служители на РУП- Самоков посетили втори сигнал за пътен инцидент без пострадали в с. Говедарци. На място униформените установили, че лек автомобил „Ауди“, управляван от А.Д. от същото село се е ударил в паркиран лек автомобил. 29- годишният шофьор бил тестван за употреба на алкохол и задържан за срок до 24 часа, след като дрегерът отчел 1.81 промила в издишания въздух. Срещу него е образувано бързо производство.

Около 22.14 часа в събота, на ул. „Проф. Васил Захариев“, автопатрул на районното управление спрял за проверка лек автомобил „Мицубиши“, управляван от С.С. от Самоков. Когато тествали водача с дрегер, униформените констатирали, че 51- годишният водач управлява с 2.32 промила алкохол. Нарушителят е задържан и срещу него е започнато бързо производство.