СамокоВест

С безплатни съоръжения откриват сезона в Боровец на 15 декември

 Breaking News

С безплатни съоръжения откриват сезона в Боровец на 15 декември

С безплатни съоръжения откриват сезона в Боровец на 15 декември
декември 12
18:33 2012

На 15 декември (събота) официално ще бъде открит новият зимен сезон в Боровец. В този ден всички посетители ще могат да ползват безплатно съоръженията в курорта. Програмата започва в 14 часа със снежно шоу, забавни игри и конкурси за деца и възрастни на плаца и пистите пред хотел „Рила”.  За всички търсачи на силни усещания по същото време ще има Freestyle демонстрации на Промо Сноу Парк Бороспорт. От 17 до 20 часа организаторите от Бороспорт АД и Община Самоков са подготвили шоу с водещ Орлин Павлов. За атмосферата ще допринесат също Brazz VilDJ, които ще се надпяват с хора на Самоковските баби.
Гостите ще могат да похапнат от най-голямата самоковска питка с късмети и да се хванат на най-дългото самоковско хоро. В 18 часа пистата пред хотел „Рила“ ще пламне и грейне от огнено ски шоу. Следва видео mapping прожекция. Курортът е снабден с нови оръдия за сняг и модерна система за изкуствено заснежаване в ски зони Ситняково и Ястребец. Системата за снегозадържане на „Маркуджиците” е с удвоена дължина. Най-модерната атракция в Боровец – Borosport Snow Park, този сезон ще предложи по-интересна конфигурация на скоковете и препятствията. И влекът, обслужващ парка, вече е два пъти по-дълъг.

Организаторите са се погрижили за намаляване на опашките по касите на най-натоварените места – Ястребец и Мартинови бараки. Ски гардеробите ще бъдат снабдени с над 1500 броя нови пълни ски екипировки, нови бордове и free style ски.

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Latest Comments

Прав е Кирил Бонев(брат Киро), че управниците ни страдат от "сърдечна недостатъчност" или по иначе...

Високо до бога.......

А,да минем към София!! Ако може, що не минем направо към....Брюксел примерно!!! ...