СамокоВест

Сдружение Сили имам да се боря-Самоков организира днес благотворителен бал „Розова Коледа“

Споделете ни в

Както е казал Иисус Христос, който донесе на Земята закона на Любовта и Милосърдието – Ако някой служи на мен, нека ме последва

Сдружението за подкрепа на жени с онкологични заболявания „Сили имам да се боря“-Самоков организира за трета поредна година благотворителен бал под надслов „Розова Коледа“. Набраните средства ще бъдат използвани за благородната кауза на Сдружението да подпомагат лечението и профилактиката на рака на гърдата.

В центъра по организация на събитието отново са Анита и Елица Симитчиеви. Двете сестри успешно следват завета на майка си Ирина да подкрепят жени с онкологични проблеми. Сдружението ежегодно организира безплатни пофилактични прегледи на гърдата, два пъти в годината акции по кръводаряване и различни други благотворителни инициативи. За дългогодишната си плодотворна дейност в опазване на здравето „Сили имам да се боря“- Самоков получи тазгодишната награда на Националното сдружение на общините в България в категорията „Активни граждани“.

Благотворителният бал „Розова Коледа” ще се състои на 12.12.18 г. (сряда)от 18:30 часа в ресторанта на хотел „Арена”. Коледното тържество ще бъде съпроводено с търг на картини, направени по проект „Заедно срещу рака”.

Анита и Елица Симитчиеви приканват своите съграждани да заповядат на Розова Коледа. Те вярват, че всеки ще може да хареса своята картина или да направи подарък на близките си по повод Големия християнски празник Рождество Христово. Да бъдем истински християни и както е казал  Иисус Христос, който донесе на Земята закона на Любовта и Милосърдието – Ако някой служи на мен, нека ме последва.

Снимка – Самоков 365