СамокоВест

Реформаторският блок стартира от община Самоков

Споделете ни в

Reformatorski blokСтратегията, целите и организацията на кампанията по места бяха част от темите, които Реформаторският блок обсъжда на двудневен семинар в Боровец на 5ти и 6ти юли. В него участваха лидерите на Блока и представителите на Гражданския и Изпълнителния съвет.
„Хората очакват решение на проблемите си и ние ще отговорим на това в управленската програма, която подготвяме“, каза лидерът на „Движение България на гражданите“ Меглена Кунева. Реформаторите се зарекоха да направят необходимото, за да не допуснат отново безотговорността на политиците да тласне страната към финансова криза.
Радан Кънев, председател на ДСБ, засегна темата за отварянето на Реформаторския блок към хора и партии, които споделят ценностите му. Изказващите се бяха единодушни в това, че Блокът ще прегради пътя на мафията към властта и ще се бори срещу опитите на ДПС за обсебване на всички политически и икономически постове в страната.
Преди това, в гр. Самоков, се проведе среща на членовете и симпатизантите в община Самоков с ръководството на Регионалния граждански съвет на РБ в София област. Председателят на регионалния щаб Димитър Делчев изрази благодарности към местната структура за работата й досега и заяви, че на следващите избори Блокът ще е много по-силен и организиран. „Вятърът духа в нашите платна и с общи усилия ще се преборим за това, което мечтаем – в България хората да живеят спокойно, независимо от различни чужди интереси.“, каза още той.